Tocanita de pui cu gutui - Retete Culinare

Tocanita de pui cu gutui


Iti trebuie:
  • 1 kg piept de pui
  • 300 g prune
  • 500 g gutui
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri faina
  • 1/2 pahar vin alb
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pieptul de pui, il cureti de pielite, il tai in cubulete potrivite si il condimentezi cu sare si piper.
  2. In ulei incins pui la calit pieptul de pui si il lasi pana cand acesta se rumeneste frumos.
  3. Speli prunele, le desfaci in doua si le scoti samburii.
  4. Speli gutuile, le tai in sferturi si le scoti mijlocul tare si semintele.
  5. Calesti prunele si gutuile in uleiul ramas de la pui.
  6. Caramelizezi zaharul, il stingi cu putina apa, apoi adaugi faina dizolvata in apa, vinul si amesteci bine.
  7. Iei o cratita si amesteci puiul cu prunele, gutuile si sosul si le lasi sa fiarba impreuna 25 de minute.
  8. Pofta buna!

Tocanita de pui cu gutui



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de pui cu gutui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de pui cu gutui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.