Rulada cu telemea si marar - Retete Culinare

Rulada cu telemea si marar


Pentru aluat iti trebuie:

  • 1 kg faina
  • iaurt cat cuprinde
  • 2 linguri untura
  • 2 oua
  • drojdie cat o nuca
  • 3 linguri otet
  • 1 lingura sare
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 300 g telemea de oaie
  • 3 cartofi fierti
  • 1 ou mare
  • marar verde tocat marunt
Pregatesti asa:
  1. Desfaci drojdia in putin iaurt si framanti un aluat in ingredientele mentionate mai sus pana cand obtii o compozitie omogena si vartoasa.
  2. Aluatul obtinut il tai in doua parti, ca doi colaci.
  3. Intinzi fiecare bucata de aluat, le ungi cu unsoare topita si presari faina.
  4. Rulezi fiecare foaie si faci cate un melc pe care ii pui la rece 10-15 minute.
  5. Fiecare melc il intinzi din nou si il imparti in doua.
  6. Din 2 melci vor rezulta 4 melci.
Pregatesti umplutura asa:
  1. Din cartofii fierti si calzi faci un piure fin.
  2. Intr-un bol, amesteci branza cu piureul de cartofi, oul si mararul tocat.
  3. Din fiecare melc intinzi cate o foaie, pui umplutura, apoi rulezi.
  4. Asezi toate rulourile intr-o tava, le ungi cu ou, presari mac si susan sau branza sarata rasa.
  5. Dai la cuptor pentru 45-50 de minute.
  6. Pofta buna!

Rulada cu telemea si marar

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada cu telemea si marar "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulada cu telemea si marar - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.