Friptura de berbecut - Retete Culinare

Friptura de berbecut


Iti trebuie:
  • 1 kg pulpa de berbecut
  • 4 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei din samburi de struguri
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 lamaie
  • 200 g hrean
  • 100 g ghimbir
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de berbecut, o cureti de pielite si o tai in bucati pentru cate persoane sunteti la masa.
  2. Curatati si spalati hreanul si ghimbirul.
  3. Puneti carnea taiata bucatele intr-un vas in care adaugati peste carne hreanul si ghimbirul date pe razatoare.
  4. Adaugati uleiul din samburi de struguri, zeama de la jumatate de lamaie, usturoiul pisat, sare si piper.
  5. Amestecati bine si acoperiti vasul si lasati-l la frigider pentru 24 de ore.   
  6. Dupa acest timp, puneti bucatile de carne pe bete de frigarui si puneti frigaruile astfel pregatite la foc mare, intr-o tigaie, fara a mai adauga ulei.
  7. Acoperiti tigaia cu un capac si frigeti frigaruile pana cand carnea se patrunde bine.
  8. Pofta buna!

Friptura de berbecut

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura de berbecut "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Friptura de berbecut - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.