Mancarica cu telina si pulpa de porc - Retete Culinare

Mancarica cu telina si pulpa de porc


Iti trebuie:

  • 1 kg pulpa de porc
  • 700 g telina
  • 2-3 foi de dafin
  • 4 boabe de ienibahar
  • 1 lingurita chimen macinat
  • 1 legatura patrunjel
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 lingura boabe de piper
  • sare
  • 4 catei  de usturoi
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de porc, o cureti de pielite, o tai in bucatele potrivite si o pui la fiert in apa rece cu sare.
  2. Spumezi atunci cand este cazul.
  3. Intre timp, cureti telina, o speli si o toci cubulete mici si o adaugi si pe aceasta peste carne in momentul in care ai indepartat spuma in totalitate.
  4. Adaugati foile de dafin, boabele de piper si ienibahar si chimenul macinat.
  5. Fierbeti totul la foc mic pana ce carnea este bine patrunsa.
  6. Scurgeti apa in care acestea au fiert, adaugati uleiul si usturoiul tocat marunt si mai lasati la foc mic 3-4 minute.
  7. Serviti preparatul cald, presarat cu patrunjel tocat marunt.
  8. Pofta buna!

Mancarica cu telina si pulpa de porc

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica cu telina si pulpa de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mancarica cu telina si pulpa de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.