Salata de post - Retete Culinare

Salata de post


Iti trebuie:
  • 4 cartofi mari
  • 4 sfecle rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingurita rasa coriandru macinat
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • otet balsamic dupa gust
Pregatesti asa:
  1. Speli bine cartofii in coaja si ii pui la fiert in apa rece cu sare.
  2. Speli bine sfecla, o tamponati cu un servet de bucatarie si o puneti la copt in cuptorul preincalzit circa 50 de minute.
  3. Dupa ce au fiert cartofii, ii cureti de coaja si ii dai pe razatoarea mare.
  4. Dupa ce sfecla s-a copt, lasati-o putin sa se raceasca, curatati-o de coaja si dati-o si pe ea pe razatoarea mare.
  5. Puneti sfecla rasa impreuna cu cartofii rasi intr-un castron.
  6. Adaugati patrunjelul tocat marunt, coriandrul macinat, uleiul otetul balsamic, sare si piper dupa gust.
  7. Omogenizati prin rasturnare.
  8. Pofta buna!

Salata de post

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Salata de post "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Salata de post - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.