Friptura de vitel cu morcovi - Retete Culinare

Friptura de vitel cu morcovi


Iti trebuie:
  • 6 felii rasol de vitel
  • 700 g mrocovi
  • 1 ceapa mare
  • 1 telina mica
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 5 fire de cimbru verde
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 4 linguri ulei de masline
Pregatesti asa:
  1. Speli bine rasolul de vitel si il pui la fiert in apa cu 1 lingurita de sare.
  2. Dupa ca carnea de vitel da in fiert spumezi ori de cate ori este nevoie.
  3. Adaugati ceapa si telina curatate, spalate si taiate in sferturi.
  4. Acoperiti oala cu un capac si fierbeti rasolul la foc mic, 60 de minute.
  5. Curatati, spalati si taiati morcovii in rondele subtiri.
  6. Puneti rondelele de morcov intr-o tigaie, impreuna cu uleiul si 4-5 linguri din zeama in care fierbe rasolul.
  7. Caliti rondelele de morcov inabusit, 3-4 minute, apoi adaugati usturoiul si verdeturile tocate marunt.
  8. Cand rasolul este bine fiert, serviti-l fierbinte cu garnitura de morcovi calda.
  9. Pofta buna!

Friptura de vitel cu morcovi

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura de vitel cu morcovi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Friptura de vitel cu morcovi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.