Rosii umplute cu carne tocata - Retete Culinare

Rosii umplute cu carne tocata


Iti trebuie:
  • 8 rosii mari
  • 500 g carne tocata
  • 100 g orez
  • 2 cepe
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1 legatura patrunjel
  • 500 ml supa de legume
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Spalati bine rosiile, le taiati deasupra un capac, curatati miezul cu ajutorul unei lingurite mici si lasati rosiile la scurs cu gura in jos.
  2. Amestecati intr-un castron carnea tocata cu o ceapa curatata, spalata si tocata marunt.
  3. Alegeti orezul cu grija, il spalati in mai multe ape, il scurgeti bine si il adaugati peste amestecul de carne tocata.
  4. Adaugati si patrunjelul tocat marunt.
  5. Potriviti de sare si piper, amestecati bine compozitia si umpleti cu aceasta rosiile.
  6. Puneti-le intr-o cratita mai inalta sau o oala, adaugati ceapa ramasa tocata marunt, pasta de tomate, diluata cu supa de legume si sare.
  7. Acoperiti vasul cu un capac si fierbeti rosiile la foc potrivit, circa 50 de minute.
  8. Presarati totul cu patrunjel tocat marunt.
  9. Pofta buna!

Rosii umplute cu carne tocata


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rosii umplute cu carne tocata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rosii umplute cu carne tocata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.