Pasta de masline - Retete Culinare

Pasta de masline


Iti trebuie:

  • 300 g masline fara samburi
  • 300 g telina
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 2 cepe rosii
  • 4 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 gogosar
  • 1 lingura pesmet
Pregatesti asa:
  1. Lasati maslinele cateva minute in apa rece pentru a mai inlatura din gustul foarte sarat al acestora.
  2. Scurgeti bine maslinele de apa si dati-le prin masina de tocat carne.
  3. Curatati telina spalata si radeti-o cat mai fin pe o razatoare cu ochiuri mici sau dati-o tot prin masina de tocat came.
  4. Amestecati telina cu pasta de masline si adaugati treptat, amestecand incontinuu, uleiul.
  5. Cand ati obtinut un amestec omogen, adaugati ceapa taiata foarte marunt, usturoiul pisat, ardeiul taiat in cubulete, patrunjelul tocat si pesmetul.
  6. Amestecati pentru omogenizare.
  7. Serviti pasta cu paine prajita.
  8. Pofta buna!

Pasta de masline


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pasta de masline "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pasta de masline - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.