Ardei umpluti - Retete Culinare

Ardei umpluti


Iti trebuie:
  • 15 ardei
  • 600 g carne tocata
  • 150 g orez
  • 2 cepe mari
  • 3 morcovi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 3 linguri ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingura boia dulce de ardei
  • 2 linguri faina
  • 2 galbenusuri
  • 1 l supa de legume
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine ardeii, le faci un capac deasupra, indepartezi semintele si cotoarele si le lasi la scurs pe un servet de bucatarie cu gura in jos.
  2. Intre timp, cureti si speli bine ceapa si o toci marunt.
  3. Amestecati intr-un castron carnea tocata cu ceapa tocata, pasta de tomate, orezul spalat in 2-3 ape, patrunjelul tocat marunt, morcovii curatati spalati si dati pe razatoarea mare, boiaua de ardei, sare si piper dupa gust.
  4. Omogenizati bine compozitia si umpleti cu ea ardeii grasi.
  5. Puneti-i intr-o cratita mai inalta si adaugati uleiul si supa de legume.
  6. Acoperiti cratita cu un capac si fierbeti ardeii la foc mic circa 75 de minute.
  7. Amestecati galbenusurile cu faina si 100ml apa, apoi turnati amestecul, care trebuie sa fie de consistenta unei smantani subtire, in cratita, peste ardei.
  8. Acoperiti cratita si lasati sa mai fiarba inca 15-20 minute, la foc mic sau puteti pune cratita, fara capac, in cuptorul incins.
  9. Pofta buna!

Ardei umpluti



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ardei umpluti "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ardei umpluti - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.