Sarmale in foi de vita - Retete Culinare

Sarmale in foi de vita


Iti trebuie:

  • 40 foi de vita
  • 150 g orez
  • 300 g boabe de fasole fiarta
  • 100 g stafide
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 5 linguri ulei
  • 3 cepe rosii
  • 1 lingurita scortisoara pudra
  • 1 legatura marar
  • 1 l supa de legume
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Alegeti cu atentie orezul, spalati-l in mai multe ape si il lasati cateva minute in apa rece.
  2. Curatati ceapa, spalati-o tocati-o marunt si caliti-o in 50 ml de ulei impreuna cu orezul scurs bine de apa si un varf de lingurita sare.
  3. Dupa 4-5 minute adaugati o cana cu apa si lasati sa fiarba la foc mic pana ce apa este absorbita de orez.
  4. Amestecati intr-un castron fasolea sfaramata cu furculita cu orezul fiert, stafidele, mararul tocat marunt, pasta de tomate, scortisoara, sare si piper, dupa gust.
  5. Omogenizati bine compozitia, dupa care puneti pe fiecare frunza de vita cate o lingura din acest amestec, rulati-o si impachetati-o, astfel incat sa nu se desfaca la fiert.
  6. Puneti sarmalutele astfel pregatite intr-o cratita, adaugati supa de legume si uleiul ramas si fierbeti acoperit sarmalele circa 40 de minute.
  7. Pofta buna!

Sarmale in foi de vita


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sarmale in foi de vita "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Sarmale in foi de vita - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.