Placinte cu feta - Retete Culinare

Placinte cu feta


Iti trebuie:

  • 1 kg faina
  • 25 g drojdie uscata
  • 700-800 ml lapte caldut
  • 60 ml ulei
  • 1 lingurita rasa de sare
  • 300 g branza feta
  • 150 g zahar
Pregatesti asa:
  1. Framanti un aluat vartos din ingredientele mentionate mai sus: cerni faina pe o planseta, iar in mijloc faci o gaura in care adaugi sarea, drojdia uscata, 50g de zahar, 40ml ulei si 500ml lapte caldut.
  2. Framanti bine aluatul, apoi acoperi cu un servet de bucatarie si il pui la dospit intr-un loc cald.
  3. Dupa circa 30 de minute imparti aluatul in 25 de bucati si faci din acestea mici chifle, de dimensiunea unui ou.
  4. Pui chiflele intr-o tava rotunda, mai inalta, in care ai pus hartie de copt unsa cu uleiul ramas.
  5. Apesi in mijlocul fiecarei chifle cu degetul mic, facand astfel o gaura in mijlocul acestora.
  6. Amesteci branza sfaramata cu furculita cu laptele si zaharul ramase si torni compozitia obtinuta deasupra chiflelor, in tava.
  7. Pui tava in cuptorul incins si coci la foc potrivit, cirrca 40 de minute sau pana cand se rumenesc frumos.
  8. Pofta buna!

Placinte cu feta


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinte cu feta "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Placinte cu feta - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.