Prajitura cu ciocolata si branza - Retete Culinare

Prajitura cu ciocolata si branza


Iti trebuie:
  • 40 de biscuiti cacao
  • 80 g unt
  • 1 kg branza de vaci
  • 250 g zahar
  • 400 ml frisca
  • 2 lingurite zahar vanilat
  • 3 oua
  • 150 g ciocolata neagra
  • 150 g ciocolata alba
Pregatesti asa:
  1. Maruntiti toti biscuitii cu ajutorul unui facalet.
  2. Dupa ce i-ati maruntit bine, amestecati 1/2 din ei cu untul topit si intindeti compozitia obtinuta intr-o tava unsa si tapetata.
  3. Amestecati branza cu zaharul, folosind un mixer, pana cand obtineti o compozitie omogena.
  4. Adaugati frisca, vanilia, ouale, pe rand, batand bine amestecul dupa fiecare.
  5. Sfaramati biscuitii ramasi si adaugati-i in compozitie.
  6. Turnati amestecul peste foaia din biscuiti, nivelati si coaceti prajitura la foc potrivit, pana cand atat marginile cat si mijlocul sunt rumenite si usor intarite.
  7. Lasati prajitura la racit, timp de 2 ore.
  8. Topiti separat cele doua sortimente de ciocolata si puneti-le in doua posuri pentru ornat.
  9. Lasati prajitura sa se raceasca, iar dupa ce s-a racit si a-ti portionate o decorati cu ciocolata alba si neagra.
  10. Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si branza

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Prajitura cu ciocolata si branza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Prajitura cu ciocolata si branza - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.