Rulada cu branza - Retete Culinare

Rulada cu branza


Pentru blat iti trebuie:
  • 4 oua
  • 150 g zahar
  • 150 g piure de dovleac
  • 1 lingurita ghimbir
  • 1/2 nucsoara rasa
  • 2 lingurite scortisoara macinata
  • 2 cuisoare pisate
  • 300 g faina
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
Pentru crema iti trebuie:
  • 300 g branza de vaci
  • 150 g zahar pudra
  • 3 lingurite zahar vanilat
  • 60 g unt
  • 1 lingura sirop de fructe
Pregatesti asa:
  1. Din ingredientele mentionate mai sus pregatiti un blat de pandispan.
  2. Spargeti ouale pe rand si va asigurati ca sunt proaspete.
  3. Bateti ouala cu zaharul pana cand acesta din urma se dizolva complet.
  4. Adaugati piureul de dovleac copt, faina, mirodeniile, praful de copt si sarea.
  5. Amestecati bine pentru omogenizare, apoi turnati amestecul intr-o tava dreptunghiulara, unsa si tapetata.
  6. Nivelati compozitia si coaceti-o in cuptorul incins, la foc potrivit.
  7. Pana cand blatul se coace, pregatiti o hartie de copt de marimea tavii, presarata in strat gros cu zahar pudra.
  8. Scoateti blatul copt pe aceasta hartie si rulati-l cat este cald inca.
  9. Pentru crema, amestecati branza cu zaharul, untul topiti vanilia si siropul.
  10. Umpleti foaia de rulada, rulati-o din nou si tineti-o la rece inainte de taiere.
  11. Pofta buna!

Rulada cu branza


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada cu branza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulada cu branza - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.