Bors cu conopida si legume - Retete Culinare

Bors cu conopida si legume


Iti trebuie:

  • 1 kg conopida
  • 3 morcovi
  • 2 cepe mari
  • 1 telina mica
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 ardei grasi
  • 50 ml ulei
  • 1 l bors
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine conopida, o rupi in buchetele si o lasi cateva minute in apa rece.
  2. Curatati si spalati bine restul de zarzavat si il tocati marunt.
  3. Intr-o tigaie incinsa, caliti ceapa si buchetelele de conopida pana cand ceapa devine aurie la culoare.
  4. Cand ceapa incepe sa se inmoaie, adaugati celelalte legume taiate in cubulete si adaugati 4 litri apa.
  5. Puneti si 1 lingura sare si lasati sa fiarba la foc mic circa 30 de minute.
  6. La final, puneti borsul fiert separat si patrunjelul tocat marunt si lasati ciorba sa mai dea in 2-3 clocote.
  7. Serviti ciorbita cu smantana si un ardei iute.
  8. Pofta buna!

Bors cu conopida si legume

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors cu conopida si legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors cu conopida si legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.