Foitaj cu conopida - Retete Culinare

Foitaj cu conopida


Iti trebuie:

  • 2 foi de aluat foitaj
  • 600 g conopida
  • 250 g cascaval
  • 50 g unt
  • 3 oua
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Spalati bine conopida, o desfaceti in buchetele si le puneti la fiert in apa rece cu sare.
  2. Dupa ce conopida s-a oparit putin o puneti la calit in untul incins.
  3. Ungeti cu ulei o tava, o presarati cu pesmet si asezati 1/2 din aluatul de foitaj.
  4. Asezati deasupra conopida calita, adaugi ouale batute cu cascavalul ras, condimentezi cu sare si piper si asezi deasupra cealalta foaie de foitaj.
  5. Lasi totul la cuptor pentru circa 40 de minute.
  6. Pofta buna!

Foitaj cu conopida



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Foitaj cu conopida "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Foitaj cu conopida" Foitaj cu conopida - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
diana Nota: Retete de Placinte - Nota MaximaRetete de Placinte - Nota MaximaRetete de Placinte - Nota MaximaRetete de Placinte - Nota MaximaRetete de Placinte - Nota Maxima Fara nota
foarte buna




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.