- Pagina Principala
- Supe si Ciorbe
- Retete de Ciorbe
- Ciorba de curcan
Ciorba de curcan
- Prezentata de: Chirila Ioneta
- » Cartea De Bucate : Retete de Ciorbe
- » Fara nota
- » Data: 14/12/2012
Iti trebuie:
- 1 kg carne de curcan
- 3 cepe
- 3 morcovi
- 2 radacini patrunjel
- 1 radacina pastarnac
- 2 ardei grasi
- 200 g taiei pentru supa
- 2 legaturi leustean
- sare
- piper
- 1 l bors
- Speli bine carnea de curcan si o pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
- Cand aceasta incepe sa fiarba inlaturi spuma pana in momentul in care o indepartezi complet.
- Cureti si speli bine legumele, le toci marunt si le pui a fiert impreuna cu carnea de curcan.
- Adaugi si o legatura de leustean tocata marunt.
- Fierbeti ciorba pana in momentul in care legumele s-au inmuiat bine.
- La final adaugati borsul pe care l-ati fiert separat, potriviti gustul de sare si piper si presarati deasupra leusteanul ramas tocat marunt.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de curcan "
Va dorim " Pofta Buna ".