Ciorba de curcan - Retete Culinare

Ciorba de curcan


Iti trebuie:

  • 1 kg carne de curcan
  • 3 cepe
  • 3 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 2 ardei grasi
  • 200 g taiei pentru supa
  • 2 legaturi leustean
  • sare
  • piper
  • 1 l bors
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de curcan si o pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Cand aceasta incepe sa fiarba inlaturi spuma pana in momentul in care o indepartezi complet.
  3. Cureti si speli bine legumele, le toci marunt si le pui a fiert impreuna cu carnea de curcan.
  4. Adaugi si o legatura de leustean tocata marunt.
  5. Fierbeti ciorba pana in momentul in care legumele s-au inmuiat bine.
  6. La final adaugati borsul pe care l-ati fiert separat, potriviti gustul de sare si piper si presarati deasupra leusteanul ramas tocat marunt.
  7. Pofta buna!

Ciorba de curcan


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de curcan "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de curcan - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.