Chiftele cu salvie - Retete Culinare

Chiftele cu salvie


Iti trebuie:
  • 1 kg carne tocata ( amestec vita si porc )
  • 1 legatura frunze de salvie
  • 2 felii de paine inmuiate in lapte
  • sare
  • piper
  • coriandru macinat
  • ulei pentru prajit
Pentru sos iti trebuie:
  • 1 lingura hrean ras
  • 300 ml smantana grasa
Pregatesti asa:
  1. Scurgeti bine paine inmuiata in lapte si o amestecati cu carnea tocata, frunzele tocate de salvie, sare, piper si coriandru si amestecati bine pana cand obtineti o compozitie omogena.
  2. Va udati putin pe mana si formati chiftelute pe care le frigeti in ulei incins.
  3. Scoateti chiftelutele cand sunt gata pe servetele de bucatarie pentru a indeparta din excesul de ulei.
  4. Amestecati hreanul ras cu smantana si serviti alaturi de chiftelute.
  5. Pofta buna!

Chiftele cu salvie

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftele cu salvie "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftele cu salvie - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.