Chiftelute din carne tocata cu verdeata - Retete Culinare

Chiftelute din carne tocata cu verdeata


Iti trebuie:

  • 800 g carne tocata (amestec vita si porc)
  • 2 cepe
  • 6 felii de franzela inmuiate in lapte
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 3 oua
  • 1 lingurita rasa cimbru uscat maruntit
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Curatati cepele, le toci marunt si le amesteci cu carnea tocata.
  2. Adaugati feliile de paine inmuiate in lapte si stoarse, apoi verdeata tocata marurnt, cimbru, ouale, sare si piper dupa gust.
  3. Omogenizati bine compozitia si faceti cu palmele umezite chitelute potrivite.
  4. Asezati chiftelutele intr-o tava pe care ati asezat hartie de copt.
  5. Puneti tava la cuptor, la foc potrivit, pentru circa 45 de minute.
  6. Pofta buna!

Chiftelute din carne tocata cu verdeata


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftelute din carne tocata cu verdeata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftelute din carne tocata cu verdeata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.