Ciorba cu file de peste - Retete Culinare

Ciorba cu file de peste


Iti trebuie:
  • 700 g file de peste
  • 5 rosii
  • 2 cepe mari
  • 3 linguri ulei de masline
  • 4 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura frunze de telina
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti cateii de usturoi, ii tocati marunt si ii puneti la calit in ulei incins.
  2. Dupa 1 minut adaugati rosiile taiate cubulete dupa ce le-ai oparit si le-ai curatat de coaja.
  3. Curatati zarzavaturile, taiati-le in bucati potrivite si puneti-le la fiert in 2 litri apa cu putina sare.
  4. Cand supa incepe sa clocoteasca puneti fileurile de peste taiate in cubulete.
  5. Cand s-a inmuiat amestecul de rosii, turnati amestecul in oala cu supa.
  6. Mai fierbeti cateva minute, pana cand ingredientele sunt moi si apoi condimentati si luati oala de pe foc.
  7. Presarati cu telina si patrunjel verde inainte de servire.
  8. Pofta buna!

Ciorba cu file de peste



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba cu file de peste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba cu file de peste - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.