Carne cu smantana - Retete Culinare

Carne cu smantana


Iti trebuie:
  • 1 kg piept de vitel
  • 700 ml smantana pentru gatit
  • 1 radacina hrean
  • 5 catei de usturoi
  • 3 cepe
  • 50 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de pui, o cureti de eventuale pielite, o stergi cu un servet de bucatarie, o tai in cubulete potrivite ca marime si condimentezi cu sare si piper.
  2. Intr-o tigaie cu ulei incinsa puneti carnea la calit 15 minute.
  3. Cand carnea s-a rumenit frumos, adaugati si ceapa curatata si tocata marunt si greanul taiat in rondele subtiri.
  4. Caliti toate acestea inabusit, adaugand 100 ml apa.
  5. Cand ceapa s-a inmuiat iar carnea este patrunsa, adaugati smantana, usturoiul si patrunjelul tocat marunt.
  6. Potriviti de sare si piper si lasati totul sa fiarba pana cand sosul incepe sa se ingroase.
  7. Pofta buna!

Carne cu smantana


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Carne cu smantana "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Carne cu smantana - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.