Peste cu garnitura de morcovi - Retete Culinare

Peste cu garnitura de morcovi


Iti trebuie:
  • 2 kg dorade ( sau pastravi )
  • 4 morcovi
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 lingurita coriandru macinat
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Spalati bine pestele, il curatati de solzi si de intestine si il clatiti sub mai multe jeturi de apa.
  2. Dupa ce l-ati spalat bine il tamponati cu un servet de bucatarie.
  3. Condimentati cu sare, piper si coriandrul macinat, stropiti-l cu zeama de la jumatate de lamaie si 3 linguri de ulei de masline si puneti-l intr-o tava, pe hartie de copt.
  4. Puneti tava in cuptorul incins si coaceti dorada la foc potrivit circa 40 de minute.
  5. Intre timp, curatati morcovii, spalati-l si dati-i pe razatoarea mica.
  6. Stropiti morcovul ras cu uleiul ramas si putina zeama de lamaie, presarati-l cu sare si piper si amestecati pentru omogenizare.
  7. Serviti dorada pe pat de morcovi si ornati cu feliute de lamaie.
  8. Pofta buna!

Peste cu garnitura de morcovi

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Peste cu garnitura de morcovi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Peste cu garnitura de morcovi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.