File de peste in sos acrisor - Retete Culinare

File de peste in sos acrisor


Iti trebuie:
  • 4 fileuri de peste ( crap )
  • 300 g merisoare
  • 1 lamaie
  • 300 ml supa de legume
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine fileul de peste, il tamponati cu un servetel de bucatarie si il condimetati cu sare si piper.
  2. Stropiti-l cu zeama de lamaie si prajiti-l inabutit intr-o tigaie mare, in ulei.
  3. Dupa 15 minute adaugati supa de legume, merisoarele si jumatate din legatura de patrunjel, tocat marunt.
  4. Acoperiti tigaia cu un capac si lasati sa fiarba la foc mic 20 de minute.
  5. Spre final, potriviti de sare si piper, puneti si patrunjelul ramas si lasati sa mai fiarba 2-3 minute.
  6. Serviti fileul de crap cald, stropit cu sosul din tigaie si cu garnitura de merisoare.
  7. Pofta buna!

File de peste in sos acrisor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : File de peste in sos acrisor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii File de peste in sos acrisor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.