- Pagina Principala
- Aperitive
- Retete de Aperitive Reci
- Pasta cu praz si branza
Pasta cu praz si branza
- Prezentata de: Issac Timea
- » Cartea De Bucate : Retete de Aperitive Reci
- » Fara nota
- » Data: 13/01/2013
Iti trebuie:
- 250 g branza de vaci
- 200 g unt
- 2 fire de praz ( partea alba )
- 5 catei de usturoi
- 1/2 legatura marar
- 1/2 legatura tarhon
- 1/2 lingurita boia iute
- Curatati prazul de primul strat de foite, il spalati bine, il stergeti cu un servet de bucatarie si il tocati cat de marunt puteti.
- Amestecati branza si untul cu o lingura de lemn, adaugati boiaua si ierburile aromate tocate cat mai fin.
- Adaugati prazul tocat in amestecul cu branza, impreuna cu usturoiul pisat si castraveciorul tocat cat mai marunt si amestecati bine pentru omogenizare.
- Decorati pasta frumos cu ce aveti la indemana si puteti servi celor dragi cu paine prajita.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pasta cu praz si branza "
Va dorim " Pofta Buna ".