Pastrav umplut cu morcovi - Retete Culinare

Pastrav umplut cu morcovi


Iti trebuie:

  • 4 pastravi
  • 1 lamaie mare
  • 700 g morcovi
  • 200 g nuci
  • 1 legatura marar verde
  • 3 linguri ulei
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 kg cartofi
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Curatati cartofii, ii taiati cubulete si ii puneti la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Curatati morcovii, ii spalati bine si ii dati pe razatoare.
  3. Curatati pestii de solzi si intestine, spalati-i si stergeti-i cu un prosop de bucatarie.
  4. Stropiti-i cu lamaie si condimentati-i, dupa gust.
  5. Taiati marunt verdeata, amestecati-o cu morcovii rasi si cu nucile pisate si umpleti cu acest amestec pestii stropiti inainte cu ulei.
  6. Impachetati fiecare peste in folie, in asa fel, incat sa nu se scurga sucul lasat in timpul gatirii.
  7. Puneti pestii astfel pregatiti intr-o tava, la cuptor, la foc potrivit,.
  8. Dupa ce cartofii au fiert, ii scurgeti de apa, ii stropiti cu ulei si lamaie si serviti cu pestii copti.
  9. Pofta buna!

Pastrav umplut cu morcovi


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pastrav umplut cu morcovi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pastrav umplut cu morcovi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.