Friptura de pui cu prune - Retete Culinare

Friptura de pui cu prune


Iti trebuie:
  • 1 kg piept de pui
  • 15 prune uscate
  • 3 linguri ulei de masline
  • 400 ml infuzie de plante
  • 200 g nuci pisate
  • 1 legatura marar
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Inainte de a pregati aceasta reteta lasati prunele uscate sa stea la hidratat in infuzia de plante macar 3-4 ore.
  2. Spalati bine carnea de pui, o curatati de pielite, o stergeti cu un prosop si o taiati in fasii.
  3. Condimentati-le si fierbeti-le in apa cu sare, avand grija sa spumati ori de cate ori este necesar.
  4. Scoateti carnea din apa scurgeti-o si puneti-o intr-un castron.
  5. Stropiti-o cu ulei de masline.
  6. Scoateti samburii prunelor hidratate si inlocuiti-i cu miez de nuca amestecat cu marar tocat marunt.
  7. Puneti prunele astfel pregatite in vasul cu carnea si tineti vasul 15 minute la cuptor, la foc potrivit.
  8. Pofta buna!

Friptura de pui cu prune


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura de pui cu prune "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Friptura de pui cu prune - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.