Chiftelute afumate - Retete Culinare

Chiftelute afumate


Iti trebuie:
  • 500 g ciuperci
  • 500 g carne de porc
  • 150 g costita afumata
  • 5-6 felii de franzela
  • 2 cepe
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 5-6 catei de usturoi
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 1 lingura faina
Pregatesti asa:
  1. Se ia carnea de porc, se sepala bine, se portioneaza si se da prin masina de tocat.
  2. Se spala si se fierb ciupercile in apa cu un praf de sare, iar dupa ce au fiert, le clatiti sub un jet de apa rece, le lasati sa se scurga bine si le dati prin masina de tocat.
  3. Dati prin masina de tocat si costita afumata, respectiv franzela inmuiata in apa si scursa foarte bine.
  4. Se adauga usturoiul pisat, verdeata tocata marunt, ceapa spalata, curatata, tocata marunt si calita in 2 linguri de ulei, sarea, piperul si ouale.
  5. Se amesteca bine compozitia, se formeaza chiftelute dupa ce v-ati udat pe mana, se trec prin faina si se prajesc in ulei.
  6. Pofta buna!

Chiftelute afumate

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftelute afumate "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftelute afumate - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.