Varza calita cu costita afumata - Retete Culinare

Varza calita cu costita afumata


Iti trebuie:
  • 1,5 kg costita afumata ( scaricica )
  • 2 kg varza murata
  • 2 cepe mari
  • 200 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • 1 fir de cimbru
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Daca varza murata pe care o aveti este mult prea sarata este recomandat sa o lasati cel putin 1 ora in apa rece pentru a mai elimina din gustul prea sarat al acesteia.
  2. Dupa ce a stat putin in apa rece, se scurge bine si se taie fideluta.
  3. Se curata, se spala ceapa si se toaca marunt.
  4. Intr-o tigaie cu ulei incins se pune ceapa la calit pana cand isi schimba culoarea.
  5. Dupa ce devine aurie la culoare, se adauga varza tocata, piperul si cimbrul si se lasa sa se inabuse impreuna.
  6. Se portioneaza scaricica de porc si se pune la calit separat intr-o tigaie incinsa cu 2 linguri de ulei.
  7. Se prajeste bine pe toate partile, se stinge cu apa si dupa aceea se da la cuptor pentru circa 40 de minute.
  8. Dupa 40 de minute, in vasul in care am introdus scaricica la cuptor se adauga si varza calita si se da din nou la cuptor.
  9. Cand este aproape gata se toarna deasupra si vinul si se mai lasa 25 de minute.
  10. Pofta buna!

Varza calita cu costita afumata


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Varza calita cu costita afumata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Varza calita cu costita afumata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.