Ciuperci cu smantana si carne de porc - Retete Culinare

Ciuperci cu smantana si carne de porc


Iti trebuie:

  • 1 kg cotlet de porc
  • 500 g ciuperci
  • 400 ml supa de carne
  • 2 linguri faina
  • 100 g unt
  • 500 ml lapte
  • 100 g cascaval
  • 300 ml smantana pentru gatit
  • 2 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Se spala cotletul de porc, se sterge cu un servet, se taie felii potrivite ca si grosime si se bat cu ciocanul de snitele.
  2. Se condimenteaza cu sare si piper, se treci prin faina si se prajesc in ulei pe ambele parti.
  3. Se aseaza intr-o cratita, se toarna deasupra supa de carne si se lasa sa fiarba inabusit 30 de minute.
  4. Intre timp, se curata si se spala ciupercile, se taie in jumatati sau in sferturi, se scurg bine de apa si se pun la calit in 2 linguri de unt.
  5. Se asezoneasca cu sare si piper si se lasa la foc domol.
  6. Din restul de unt, faina si lapte se prepara un sos bechamel.
  7. Se lasa sosul sa se racoreasca, se aduaga galbenusurile, sarea si cascavalul.
  8. Se amesteca ciupercile cu sosul alb si smantana si se mai fierbe putin.
  9. Se servesc cotletele de porc cu sos de ciuperci deasupra si verdeata tocata marunt.
  10. Pofta buna!

Ciuperci cu smantana si carne de porc


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciuperci cu smantana si carne de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciuperci cu smantana si carne de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.