Gordon bleu din cotlet de porc - Retete Culinare

Gordon bleu din cotlet de porc

Iti trebuie:
  • 1 bucata cotlet de porc ( 1 kg )
  • 100 g faina
  • 3-4 oua
  • 200 g cascaval
  • 300 g sunca
  • 1 ardei gras rosu
  • 100 g pesmet
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine bucata de carne, se sterge cu un servetel, se portioneaza in felii subtiri si se bate cu un ciocan pentru snitele.
  2. Se condimenteaza fiecare felie cu sare si piper si se lasa la rece cateva minute.
  3. Se taie cascavalul bastonase, sunca feliute iar ardeiul rosu fideluta.
  4. Se aseaza pe fiecare bucata de carne batuta cate un bastonas de cascaval, 1-2 feliute de sunca sunca si o feliuta de ardei.
  5. Se ruleaza cu atentie si se prind in scobitori.
  6. Se trec prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei.
  7. Pofta buna!

Gordon bleu din cotlet de porc

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gordon bleu din cotlet de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Gordon bleu din cotlet de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.