Rulou de cotlet cu carnaciori - Retete Culinare

Rulou de cotlet cu carnaciori

Iti trebuie:
  • 1 bucata cotlet de porc ( 1 kg )
  • 100 g faina
  • 3-4 oua
  • 150 g cascaval
  • 400 g carnati oltenesti ( sau carnaciori subtiri putin afumati )
  • 100 g pesmet
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine bucata de carne, se sterge cu un servetel, se portioneaza in felii subtiri si se bate cu un ciocan pentru snitele.
  2. Se condimenteaza fiecare felie cu sare si piper si se lasa la rece cateva minute.
  3. Se taie in bastonase cam de 4 cm carnatii oltenesti si le fel se procedeaza si cu cascavalul.
  4. Pe fiecare felie de cotlet, se aseaza un bastonas de carnacior si o felie de cascaval.
  5. Se ruleaza cu atentie si se prind in scobotori.
  6. Se trec prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei.
  7. Pofta buna!

Rulou de cotlet cu carnacior

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulou de cotlet cu carnaciori "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulou de cotlet cu carnaciori - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.