Salata festiva de paste cu sunca si legume - Retete Culinare

Salata festiva de paste cu sunca si legume


Iti trebuie:
  • 400 g macaroane ( spirale, scoici )
  • 300-350 g sunca
  • 2-3 morcovi
  • 250 g mazare din conserva
  • 250 g porumb din conserva
  • 3 castraveti in otet
  • 2 gogosari in otet
  • 300 g ciuperci din conserva
  • sare
  • piper
  • 300 g maioneza
  • 200 g smantana
Pregatesti asa:
  1. Intr-un vas inalt pui la fiert apa in care ai adaugat 1 lingurita de sare si 1 lingurita de ulei.
  2. Cand apa da in clocot adaugi macaroanele si se lasati sa fiarba timpul indicat pe ambalaj.
  3. Intr-un alt vas puneti la fiert morcovii curatati si curatati.
  4. Intre timp, tocati marunt sunca, castravetii in otet, gogosarii si ciupercile, avand grija sa scurgeti de zeama castravetii, gogosarii si ciupercile.
  5. Clatiti sub un jet de apa rece mazarea si porumbul si scurgeti-le bine.
  6. Dupa ce au fiert macaroanele, le clatiti sub un jet de apa rece si le lasati sa se scurga intr-o strecuratoare.
  7. Morcovii fierti ii toci marunt si ii amesteci cu sunca, castravetii, gogosarii, ciupercile, mazarea, porumbul si macaroanele scurse bine.
  8. Adaugati in salata de paste maioneza amestecata cu smantana si asezonati gustul salatei cu sare si piper.
  9. Pofta buna!

Salata festiva de paste cu sunca si legume

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Salata festiva de paste cu sunca si legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Salata festiva de paste cu sunca si legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.