Cotlet de porc impanat - Retete Culinare

Cotlet de porc impanat


Iti trebuie:
  • 1 kg cotlet de porc
  • 200 g carnaciori oltenesti
  • 100 g costita afumata
  • 40 g untura
  • 300 ml supa de carne
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 foi de dafin
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine carnea de porc, se sterge cu un servet de bucatarie si se condimenteaza cu sare, piper si cimbru.
  2. Cu ajutorul unui cutit se fac mici buzunarele in care se pun cubuletele de costita afumata si carnaciorii taiati in rondele.
  3. Intr-o tigaie incinsa in care ati pus untura prajiti cotletul impanat pe toate partile.
  4. Dupa ce s-a rumenit frumos, il asezati intr-o tava de yena, adaugati supa de carne, foile de dafin si lasati sa fiarba inabusit circa 45 de minute, avand grija sa stropiti din cand in cand cotletul cu sosul format in vas.
  5. Dupa aceea, ridicati capacul vasului de yena si mai lasati 15 minute pentru ca friptura sa se rumeneasca frumos.
  6. Pofta buna!

Cotlet de porc impanat


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cotlet de porc impanat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cotlet de porc impanat - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.