Muschiulet pane umplut cu sunca si castraveti - Retete Culinare

Muschiulet pane umplut cu sunca si castraveti


Iti trebuie:
  • 1 kg muschiulet de porc
  • 250 g sunca
  • 100 g costita
  • 3 linguri mustar
  • 2-3 castraveti in otet
  • 100 g faina
  • 3 oua
  • 100 g pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de porc, o stergi cu un servetel de bucatarie si tai felii ca pentru snitele.
  2. Bati fiecare felie cu ciocanul de snitele, condimentezi cu sare si piper si se lasi 30 de minute la rece.
  3. Costita, castravetii si sunca se taie in bastonase cam de 4-5 cm.
  4. Se unge fiecare felie de snitel cu mustar, se aseaza bastonase de castravet, costita si sunca, se ruleaza si se fixeaza cu scobitori.
  5. Se da fiecare rulou prin faina, ouale batute cu un praf de sare si piper, pesmet si se prajesc in ulei.
  6. Pofta buna!

Muschiulet pane umplut cu sunca si castraveti

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Muschiulet pane umplut cu sunca si castraveti "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Muschiulet pane umplut cu sunca si castraveti - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.