Rulouri pane umplute cu ficat - Retete Culinare

Rulouri pane umplute cu ficat


Iti trebuie:
  • 1 kg cotlet de porc
  • 300 g ficat de pui sau de porc
  • 100 g slanina afumata
  • 2 cepe mari
  • 3 oua
  • 100 g faina
  • 100 g pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Pregatesti asa:
  1. Se taie cotletul in felii ca pentru snitele, se bate fiecare cu ciocanul de snitele, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la rece cateva minute.
  2. Ficatul se curata de pielite si se pune la fiert 20 de minute in apa rece cu un praf de sare.
  3. Spumezi ori de cate ori este nevoie.
  4. Ficatul oparit se trece sub un jet de apa rece, se scurge bine si se da prin masina de tocat impreuna cu slanina.
  5. Se curata ceapa, se spala si se toaca marunt.
  6. Se pune ceapa la calit, iar cand aceasta devine aurie se adauga si ficatul macinat cu slanina.
  7. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa cateva minute.
  8. Se ia vasul de pe foc, se lasa sa se racoreasca si se adauga un ou batut.
  9. Cu aceasta compozitie se umplu feliile de carne, se ruleaza, se fixeaza cu scobitori si se trec prin faina, oua batute si pesmet.
  10. Se prajesc in ulei si se scot pe servete de bucatarie pentru a elimina excesul de ulei.
  11. Pofta buna!

Rulouri pane umplute cu ficat

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulouri pane umplute cu ficat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulouri pane umplute cu ficat - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.