Rulouri de porc in sos de vin - Retete Culinare

Rulouri de porc in sos de vin


Iti trebuie:
  • 1 kg cotlet de porc ( sau pulpa de porc )
  • 150 g sunca
  • 100 g costita afumata
  • 100 g salam de vara uscat
  • 3 castraveti in otet
  • 2 morcovi
  • 250 ml supa de carne
  • 150 ml vin alb
  • 400 ml smantana pentru gatit
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 40 g mustar
  • sare
  • piper
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Sunca, costita, salamul si morcovii se taie in bastonase de cate 4-5 cm.
  2. Se spala bine carnea de porc, se portioneaza in felii subtiri care se bat cu ciocanul de snitele.
  3. Fiecare felie batuta se condimenteaza cu sare si piper, se unge cu ou, iar deasupra fiecarei felii se aseaza bastonase de sunca, salam, costita si castraveti.
  4. Se presara patrunjel verde tocat marunt, se ruleaza si se prind rulourile cu scobitori.
  5. Se aseaza rulourile intr-o tava unsa cu ulei si se dau la cuptor pana cand se rumenesc frumos.
  6. Dupa ce s-au rumenit vizibil se adauga si supa de carne, se acopera tava si se lasa sa fiarba inabusit aproximativ 25-30 de minute.
  7. Se adauga vinul si smantana lichida, se potriveste gustul de sare si piper si se mai lasa sa dea cateva clocote.
  8. Pofta buna!

Rulouri de porc in sos de vin

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulouri de porc in sos de vin "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulouri de porc in sos de vin - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.