Rulouri pane cu ciuperci - Retete Culinare

Rulouri pane cu ciuperci


Iti trebuie:
  • 1 kg pulpa de porc
  • 500 g ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 100 g faina
  • 3 oua
  • 100 g pesmet
  • ulei pentru prajit
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine ciupercile si se oparesc cateva minute.
  2. Dupa ce le-ati oparit le lasati sa se scurga bine.
  3. Portionati carnea de porc in felii subtiri pe care le bateti cu ciocanul de snitele.
  4. Condimentati fiecare felie cu sare si piperi si lasati-o la rece pana cand terminati umplutura.
  5. Curatati si spalati bine cepele, tocati-le marunt si le caliti in ulei incins pana cand isi schimba culoarea.
  6. Cand devin aurii la culoare adaugati si ciupercile tocate marunt si mai lasati sa se caleasca impreuna cateva minute.
  7. Condimentati cu sare si piper, iar la final adaugati verdeata tocata marunt.
  8. Umpleti cu aceasta umplutura fiecare felie de carne batuta, rulati-o si fixati cu scobitori.
  9. Dati rulourile prin faina, oua batute si pesmet si prajiti-le in ulei incins.
  10. Pofta buna!

Rulouri pane cu ciuperci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulouri pane cu ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulouri pane cu ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.