Rulada umpluta cu carne tocata - Retete Culinare

Rulada umpluta cu carne tocata


Pentru aluat iti trebuie:
  • 300 g faina
  • 250 g unt
  • 100 ml apa
  • 1 lingura otet
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 400 g carne tocata de pui
  • 200 g sunca presata
  • 1 ou mare
  • 1 lingura condiment cu gust de gaina
  • piper
  • patrunjel
  • 2 linguri cascaval
  • 1 ou pentru uns
  • 1 lingura unt pentru uns tava
Pregatesti asa:
  1. Din ingredientele mai sus mentionate framanti un aluat omogen si de consistenta vartoasa pe care il lasi la rece macar o ora.
  2. Daca aluatul va iese prea subtire, mai adaugati faina, iar in caz contrar mai adaugati putina apa pana cand obtineti un aluat vartos.
  3. Carnea tocata de pui o amestecati cu sunca taiata in cubulete, oul, patrunjelul tocat, condimentul de cu gust de gaina si piper.
  4. Lasi compozitia deoparte 15 minute.
  5. Imparti aluatul in doua bucati egale, intinzi doua foi, cu una tapetezi o tava unsa cu unt, alta o pastrezi.
  6. Adaugi umplutura de carne,iar mai apoi acoperi cu foaia de aluat.
  7. Ungi cu ou batut, presari cascaval ras si dai la cuptor 45 de minute.
  8. Pofta buna!

Rulada umpluta cu carne tocata


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada umpluta cu carne tocata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulada umpluta cu carne tocata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.