Cotlet de porc in sos de vin - Retete Culinare

Cotlet de porc in sos de vin


Iti trebuie:

  • 1 kg cotlet de porc ( muschiulet sau pulpa de porc)
  • 6 catei de usturoi
  • 200 g slaninuta afumata de porc
  • 1 ceapa mare
  • 2 cuisoare
  • 1 foaie de dafin
  • 200  ml vin
  • sare
  • piper boabe
  • 100 g unt
Pregatesti asa:
  1. Speli bine cotletul de porc ( muschiulet sau pulpa de porc ), il tamponezi cu un servet de bucatarie, ii faci niste crestaturi cu ajutorul unui cutit si impanezi carnea de bucatele de slaninuta afumata si usturoi.
  2. Asezi bucata de carne intr-un vas in care mai adaugi si boabele de piper, foaia de dafin, cuisoarele infipte in ceapa, vinul, putina apa si untul.
  3. Lasi friptura la cuptor circa 70 de minute, avand grija sa stropesti din cand in cand carnea cu sosul format in tava.
  4. De asemenea, recomandat ar fi sa intoarceti carnea pe toate partile in timpul in care sta la cuptor.
  5. Pofta buna!

Cotlet de porc in sos de vin

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cotlet de porc in sos de vin "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cotlet de porc in sos de vin - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.