- Pagina Principala
- Retete Sarbatori
- Retete de Revelion
- Cotlet de porc in sos de vin
- Pagina Principala
- Retete Sarbatori
- Retete de Craciun
- Cotlet de porc in sos de vin
Cotlet de porc in sos de vin
- Prezentata de: Radovan Lucia
- » Cartea De Bucate : Retete de Revelion , Retete de Craciun
- » Fara nota
- » Data: 23/12/2012
Iti trebuie:
- 1 kg cotlet de porc ( muschiulet sau pulpa de porc)
- 6 catei de usturoi
- 200 g slaninuta afumata de porc
- 1 ceapa mare
- 2 cuisoare
- 1 foaie de dafin
- 200 ml vin
- sare
- piper boabe
- 100 g unt
- Speli bine cotletul de porc ( muschiulet sau pulpa de porc ), il tamponezi cu un servet de bucatarie, ii faci niste crestaturi cu ajutorul unui cutit si impanezi carnea de bucatele de slaninuta afumata si usturoi.
- Asezi bucata de carne intr-un vas in care mai adaugi si boabele de piper, foaia de dafin, cuisoarele infipte in ceapa, vinul, putina apa si untul.
- Lasi friptura la cuptor circa 70 de minute, avand grija sa stropesti din cand in cand carnea cu sosul format in tava.
- De asemenea, recomandat ar fi sa intoarceti carnea pe toate partile in timpul in care sta la cuptor.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cotlet de porc in sos de vin "
Va dorim " Pofta Buna ".