Curcan festiv - Retete Culinare

Curcan festiv


Iti trebuie:
  • 1 curcan ( circa 4 kg )
  • 400 g pulpa de porc
  • 100 g slanina de porc
  • 3 felii de paine
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • 600 g castane
  • 400 ml supa de carne
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat marunt
  • 100 g unt
Pregatesti asa:
  1. Crestezi castanele si le pui 5 minute in apa clocotita.
  2. Le scoti pe rand, si le cureti cu atentie cat sunt fierbinti.
  3. Dupa ce le-ai curatat, le pui la fiert circa 40 de minute in supa de carne.
  4. Speli bine pulpa de porc, o stergi cu un servet si o dai prin masina de tocat carne impreuna cu slanina de porc, feliile de paine, cepele si amesteci bine.
  5. Adaugi si ouale, condimentezi cu sare, piper si patrunjel verde tocat marunt si amesteci bine pana cand obtii o compozitie omogena.
  6. Cand castanele sunt gata, le scurgi si le adaugi in amestecul de carne tocata.
  7. Umpli curcanul cu compozitia rezultata, cosi deschizatura pe unde ai introdus umplutura, il presari cu mirodenii pentru friptura si il ungi cu unt.
  8. Pui curcanul intr-o tava, adaugi 5-6 linguri de zeama de carne si dai la cuptor, la foc mic, pana cand se rumenste frumos deasupra.
  9. Pofta buna!

Curcan festiv


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Curcan festiv "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Curcan festiv - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.