Friptura de ficatei in vin - Retete Culinare

Friptura de ficatei in vin


Iti trebuie:
  • 700 g ficat de gasca
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 2 cepe
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 pastarnac
  • coaja de la o lamaie
  • 400 ml vin alb
  • 4 cuisoare
  • 300 g slanina proaspata
Pregatesti asa:
  1. Cureti si speli bine toate legumele si le tai in rondele potrivit de groase.
  2. Asezi rondelele de legume in straturi intr-o cratita cu fundul mai gros, iar peste straturile de legume asezi feliute subtiri de slanina proaspata.
  3. Speli bine ficatul de gasca, il cureti de pielite, il condimentezi cu sare si piper si il asezi peste patul de legume.
  4. Asezi peste ficatei cuisoarele si asezi un alt strat de felii subtiri de slaninuta.
  5. Torni vinul, acoperi cratita si lasi pe marginea plitei, sa fiarba inabusit incet 2 ore.
  6. Dupa cele 2 ore, cratita cu tot continutul ei le pui la loc rece.
  7. Pofta buna!

Friptura de ficatei in vin



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura de ficatei in vin "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Friptura de ficatei in vin - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.