Muschiulet de porc in sos de ciuperci si vin - Retete Culinare

Muschiulet de porc in sos de ciuperci si vin


Iti trebuie:
  • 1 kg muschi de porc
  • 400 g ciuperci la borcan
  • 300 g sunca
  • 120 g unt
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri faina
  • 100 ml vin rosu
  • 80 ml ulei
  • 500 g sos brun spaniol
  • patrunjel verde tocat marunt
Pregatesti asa:
  1. Speli bine muschiuletul de porc, il tamponezi cu un servet curat de bucatarie si il tai in felii potrivit de groase pe care le bati cu ciocanul de snitele.
  2. Condimentezi feliile de muschi cu sare si piper si le lasi putin la rece.
  3. Tai sunca in fasii subtiri, iar ciupercutele scurse bine le tai julien.
  4. Treci fileurile de muschiulet prin faina si le pui la calit in putin ulei.
  5. Dupa ce s-au rumenit frumos pe ambele parti, adaugi putina apa, lasi sa fiarba putin sa se inabuse, iar mai apoi adaugi sosul brun spaniol si untul si lasi sa fiarba.
  6. Cand carnea este aproape fiarta, adaugi fasiile de sunca, ciupercile taiate julien si vinul.
  7. Mai asezonezi cu sare si piper daca mai e cazul si mai lasi sa dea cateva clocote.
  8. Presari patrunjel verde tocat marunt deasupra.
  9. Pofta buna!

Muschiulet de porc in sos de ciuperci si vin

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Muschiulet de porc in sos de ciuperci si vin "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Muschiulet de porc in sos de ciuperci si vin - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.