Vita in sos de vin rosu si ciuperci - Retete Culinare

Vita in sos de vin rosu si ciuperci


Iti trebuie:
  • 1 kg muschi de vita
  • 150 g slanina ( care sa aibe si putina carnea pe ea)
  • 4 catei de usturoi
  • 2 cepe mari
  • 3 linguri ulei de masline
  • 4 linguri pasta de tomate
  • 2 fire de cimbru
  • sare
  • piper
  • 500 ml vin rosu sec
  • 150 ml supa de vita
  • 400 g ciuperci champignon
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina mica
Pregatesti asa:
  1. Cureti morcovii, radacina de patrunjel, telina, le speli bine si le tai in bastonase ca pentru supa.
  2. Speli bine muschiuletul de vita, il portionezi, il condimentezi cu sare si piper, dupa care il lasi cateva minute la rece.
  3. Slaninuta o toci in cubulete mici si o pui la calit intr-o tigaie cu 2 linguri ulei la foc potrivit pana cand aceasta devine aurie si se topeste frumos.
  4. Adaugi si bucatile de carne si lasi sa se rumeneasca frumos.
  5. Adaugi pasta de tomate, ceapa si usturoiul, curatate, spalate si tocate marunt si legumele pentru supa.
  6. Le fierbi cateva minute impreuna.
  7. Adaugi frunzele de cimbrisor si condimentezi cu sare si piper.
  8. Adaugi in tigaie peste carne vinul si supa, acoperi, dai la cuptor si coci circa 2 ore.
  9. Cureti ciupercile, si inainte cu 20 de minute ca preparatul sa fie gata le adaugi si pe ele in mancare.
  10. Ornezi cu frunze de patrunjel verde.
  11. Pofta buna!

Vita in sos de vin rosu si ciuperci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Vita in sos de vin rosu si ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Vita in sos de vin rosu si ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.