Piept de curcan cu sunca si cascaval - Retete Culinare

Piept de curcan cu sunca si cascaval


Iti trebuie:
  • 1 kg piept de curcan
  • 3 oua
  • faina
  • 150 g cascaval
  • 70 g cascaval afumat
  • 200 g bacon
  • 250 g sunca presata
  • 1 cutie smantana pentru gatit
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pieptul de curcan, il stergi cu un servet de bucatarie si il tai in felii foarte subtiri pe care le condimentezi cu sare si piper.
  2. Treci mai apoi fasiile de curcan prin faina, pul batut si amestecul de cascaval ras ( cascavalul normal si cel afumat ).
  3. Tapetezi un vas termorezistent mare cu felii de bacon, peste care pui un rand de felii de carne de curcan si acoperi cu sunca presata.
  4. Repeti straturile pana ce se termina ingredientele, ultimul strat fiind sunca presata.
  5. Peste fiecare strat presari sare si piper dupa gust, daca mai e cazul.
  6. Trebuie sa tineti cont si de faptul ca atat sunca cat si baconul sunt putin sarate.
  7. Cand ati terminati ingredientele, torni smantana deasupra, acoperi vasul cu folie sau capac si dai la cuptor pentru 1 ora si jumatate, dupa care indepartezi folia sau capacul si mai lasi sa se rumeneasca putin.
  8. Pofta buna!

Piept de curcan cu sunca si cascaval

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de curcan cu sunca si cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de curcan cu sunca si cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.