Chiftele de sarbatoare - Retete Culinare

Chiftele de sarbatoare


Iti trebuie:
  • 1 kg carne tocata
  • 2 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • 2 oua
  • 4 linguri pesmet
  • 1 lingurita oregano
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti si speli bine cepele si le toci marunt ( le dai prin robotul de bucatarie pentru ca trebuie sa fie foarte fina ).
  2. Amesteci carnea tocata cu ceapa maruntita, usturoiul pisat, ouale, pesmetul, oregano, sare si piper si amesteci bine ingredientele pana cand obtii o compozitie omogena.
  3. Cu mana umeda formati chiftelute rotunde pe care le treceti prin faina, iar apoi le prajiti in baie de ulei,
  4. Scoateti chiftelutele pe prosoape absorbante pentru a elimina excesul de grasime.
  5. Pofta buna!

Chiftele de sarbatoare




PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftele de sarbatoare "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftele de sarbatoare - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.