Pastravi in sos de vin - Retete Culinare

Pastravi in sos de vin


Iti trebuie:
  • 4 pastravi
  • 2 cepe
  • 300 ml vin alb
  • 150 g unt
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • patrunjel verde tocat marunt
  • zeama de lamaie
Pregatesti asa:
  1. Cureti pastravii, le scoti intestinele, clatesti bine in mai multe randuri de apa rece si ii tamponezi cu un servet de bucatarie.
  2. Asezi pestii intr-o vas termorezistent.
  3. Separat, dai intr-un clocot vinul in care ai pus sare si piper.
  4. Torni amestecul peste pastravi.
  5. Clocotesti 2 cesti de apa si le adaugi si pe ele peste pastravi.
  6. Adaugi apoi in tava ceapa tocata fin, sare, cimbru si piper.
  7. Pui tava la cuptor si o lasi sa fiarba la foc mediu.
  8. Cand sunt gata, scoti pastravii pe un platou ( avand grija sa elimini excesul de suc format in tava ) si ii ungi cu unt si zeama de lamaie.
  9. Presari deasupra patrunjel verde tocat marunt.
  10. Pofta buna!

Pastravi in sos de vin



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pastravi in sos de vin "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pastravi in sos de vin - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.