Muschi festiv de porc - Retete Culinare

Muschi festiv de porc


Iti trebuie:
  • 1 kg muschi de porc
  • crengute de cimbru
  • cimbru macinat
  • coriandru boabe
  • oregano
  • sare
  • piper
  • 5 catei de usturoi
  • 5 morcovi
  • 250 ml vin alb
  • 3 linguri unt
  • 5 foi de dafin
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de porc, o stergi cu un prosop de bucatarie, condimentezi cu sare si piper si o asezi intr-un vas.
  2. Peste muschiul de porc adaugi cimbrul macinat, oregano, cateii de usturoi, curatati si taiati felii, foile de dafin si boabele de coriandru.
  3. Adaugi si vinul si lasi carnea la macerat cateva ore bune.
  4. Dupa ce carnea s-a marinat bine, o asezi intr-un vas termorezistent uns cu ulei si unt impreuna morcovii curatati, spalati si taiati bastonase.
  5. Mai presari deasupra cateva crengute de cimbru si adaugi vinul.
  6. Dai tava la cuptor timp de 70-80 de minute, avand grija ca din cand in cand sa stropiti friptura cu sosul din tava.
  7. Pofta buna!

Muschi festiv de porc




PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Muschi festiv de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Muschi festiv de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.