Pulpa de porc impanata - Retete Culinare

Pulpa de porc impanata


Iti trebuie:
  • 1 kg pulpa de porc
  • 200 g slaninuta afumata
  • 6-8 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • cimbru
  • 200 g malai
  • 3 linguri de ulei
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pulpa de porc, o cureti de pielite, o stergi cu un prosop de bucatarie si cu ajutorul unui cutit ii faci niste buzunarase.
  2. Tai slanina in cubulete mici, usturoiul il cureti si il tai felii si umpli buzunarasele facute in pulpa de porc cu cubulete de slanina si usturoi.
  3. Freci pulpa deasupra cu sare si piper si o treci prin malai pe toate partile.
  4. O asezi intr-o tigaie grill unsa cu slanina si putin ulei si o rumenesti frumos pe toate partile.
  5. Dupa ce s-a rumenit frumos, o asezi intr-un vas termorezistent uns cu unt, adaugi si foile de dafin, frunzulite de cimbru si lasi la cuptor circa 50 de minute.
  6. Pofta buna!

Pulpa de porc impanata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pulpa de porc impanata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pulpa de porc impanata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.