Bors de cocos - Retete Culinare

Bors de cocos


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de cocos
  • 3 morcovi
  • 3 cepe
  • 3 ardei
  • 4 rosii mari
  • 1 l bors
  • 150 g taitei
  • leustean verde
  • condiment cu gust de gaina
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de cocos, o transezi in portii potrivite si o pui la fiert in apa rece cu sare.
  2. Indepartezi spuma de cate ori este nevoie.
  3. Intre timp, cureti si speli bine zarzavatul si il dai pe razatoarea mare.
  4. Adaugi si zarzavatul in ciorba, dupa ce ai indepartat spuma definitiv.
  5. Cureti cartofii, ii speli bine, ii tai in cubulete si ii pui si pe ei in ciorba.
  6. Condimentezi cu sare, piper si condimentul cu gust de gaina.
  7. Cand carnea este aproape fiarta, adaugi rosiile oparite, curatate de pielite si taiate in cubulete mici.
  8. Inainte cu cateva minute ca ciorba sa fie gata, acresti cu borsul pe care l-ai fiert separat si adaugi si taiteii.
  9. Lasi sa mai dea cateva clocote.
  10. Pui leustean verde tocat marunt la sfarsit, opresti ciorba si lasi capacul deasupra pana in momentul servirii.
  11. Pofta buna!

Bors de cocos


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors de cocos "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors de cocos - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.