Bors cu maruntaie de rata - Retete Culinare

Bors cu maruntaie de rata


Iti trebuie:
  • 1 kg maruntaie de rata
  • 400 g piept de rata
  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • 4 cartofi
  • 5 rosii
  • 3 ardei
  • 1 l zeama de varza murata
  • leustean verde
  • sare
  • piper
  • condiment cu gust de gaina
Pregatesti asa:
  1. Speli bine maruntaiele, le cureti de eventuale pielite si le pui la fiert in apa rece cu sare.
  2. Indepartezi spuma de cate ori este nevoie.
  3. Intre timp, cureti si speli bine zarzavatul si il toci marunt ca pentru ciorba.
  4. Calesti zarzavatul cateva minute in 2 linguri de ulei si il adaugi in ciorba, dupa ce ai indepartat spuma definitiv.
  5. Cureti cartofii, ii speli bine, ii tai in cubulete si ii pui si pe ei in ciorba.
  6. Condimentezi cu sare, piper si condimentul cu gust de gaina.
  7. Cand carnea este aproape fiarta, adaugi rosiile oparite, curatate de pielite si taiate in cubulete mici.
  8. Inainte cu cateva minute ca ciorba sa fie gata, acresti cu zeama de varza murata care a fost fiarta separat.
  9. Pui leustean verde tocat marunt la sfarsit, opresti ciorba si lasi capacul deasupra pana in momentul servirii.
  10. Servesti borsul cu smantana si ardei gras.
  11. Pofta buna!

Bors cu maruntaie de rata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors cu maruntaie de rata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors cu maruntaie de rata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.