Cotlet de porc umplut cu carnaciori - Retete Culinare

Cotlet de porc umplut cu carnaciori


Iti trebuie:
  • 1,5 kg cotlet de porc
  • 300 g carnati afumati
  • 150 g sunca
  • 150 g cascaval
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 5 linguri de unt
  • cimbru
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de porc, o stergi cu un prosop pentru a inlatura excesul de apa si o tai astfel incat sa o poti umple.
  2. Fasia obtinuta o bati cat mai subtire cu un ciocan de snitele si o condimentezi cu sare, piper, cimbru si boia dulce.
  3. O ungi bine cu unt si o lasi la rece cateva minute.
  4. Tai sunca si cascavalul in bastonase.
  5. Asezi fasia de cotlet pe o folie de aluminiu, o umpli cu carnaciorii, sunca si cascavalul si cu ajutorul foliei de aluminiu rulezi fasia de carne.
  6. Pui rulada intr-un vas termorezistent in care ai adaugat 2-3 linguri de unt si putina apa.
  7. Dai vasul la cuptor pentru 50 de minute.
  8. Dupa aceea scoti folia de alumniu si mai lasi inca 20 de minute sa se rumeneasca frumos.
  9. Pofta buna!

Cotlet de porc umplut cu carnaciori


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cotlet de porc umplut cu carnaciori "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cotlet de porc umplut cu carnaciori - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.